Hasilnya sangat memuaskan, efek soothing dan coolingnya lebih terasa dibanding beberapa sheet mask yang pernah aku pakai. Aloe improves moisture retention and strengthens the skin. MISSHA Airy Fit Sheet Mask Rice. Rating và Review. Containing red ginseng extract with rich nutritional ingredients for skin that has lost its strength, it helps to make skin healthy and beautiful. Đánh giá trung bình 0 (0 bài nhận xét) 5 sao. MISSHA Airy Fit Sheet Mask Rice. Missha Airy Fit Sheet Mask Rice. Cancel. For your information, cucumber juga sangat ampuh menghidrasi kulit. Rasanya fresh bgt setelah di apply, dan efek brighteningnya dapet bgt, trus ada efek glowingnya juga jdi ngerasanya muka sehat bgt dan pastinga moist dan nourish selalu ada di semua sheetmask missha, Copyright © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. Containing lemon extract with rich vitamin for dark and dull skin, it helps to provide bright skin. - Penggunaan yang aman dengan lembaran ramah lingkungan yang 100% alami. Vsebuje izvleček biserja, ki bo vašo kožo intenzvino navlažil in jo naredil mehko ter sijočo. Add to Wishlist. Missha è uno dei brand preferiti tra le donne coreane da oltre un decennio. ... Login or Sign Up to leave a review Login Sign Up. Essence-nya standar, masih nyisa juga sedikit. Required fields are marked *. Masker Lembaran yang skin-fit (pas di wajah) dan ramah lingkungan. The sheetmask with Rice Extract strengthens the skin and makes it soft and radiant. 4.5 Lalu aku beli all variantnya, menurutku dari aemua variant ini aku bisa konklusiin kalo essencenya tuh ga pelit. Nato položite masko […] Add to Wishlist. The sheetmask with Aloe Extract builds an elastic film and boosts the skin with vitality and moisture! $6.50. Hahahaha dan aku juga suruh pacarku coba dan ternyata dia juga suka karena bener-bener bikin muka cerah dan kayaknya nagih aja pakai varian yang ini. Containing pomegranate extract to help control skin elasticity for tired skin, it helps to make firm and smooth skin. Kadang pas buka jadi kesel saking susahnya dibuka dan takut robek 🤣. Đánh giá trung bình 0 (0 bài nhận xét) 5 sao. Sheet mask ini selain harganya cukup affordable, tapi kualitasnya gak maen2. Compare. MISSHA Airy Fit Sheet Mask … Your email address will not be published. [MISSHA] Airy Fit Sheet Mask – 1pcs [Description] Perfect adhesion like glutinous rice cake! “Find the full list of ingredients of MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Rice) here! In stock. Overall, I love this product. Skin-Fit (melekat di wajah) Praktis digunakan, menyegarkan, melembabkan. $17.99 $8.76. Available in three types: Water, Cream and Ampoule MISSHA Airy Fit Sheet Mask Rice quantity. Infused with rice extract, this mask is rich in vitamin E, a powerful antioxidant that helps the skin resist the aging effects of everyday aggressions. Containing rice extract which has an excellent skin care for rough and dull skin, it helps to make the skin smooth and provide clean gloss. ini tuh sheet mask nya super tipiiis banget, jd harus sabar-sabar pas mau buka lipatannya. Sheet-nya cukup tipis tapi gak gampang sobek. Out Of Stock. AIRY FIT SHEET MASK POMEGRANATE €1.90. Tapi review ini bakal aku bikin sesingkat-singkatnya biar ga bertele-tele. Leave on for 15-20 minutes, then remove gently and massage remaining extract into skin. Twice as thin and light as other mask sheets, comfortably applied as your own skin. Missha Airy Fit Mask Sheet Rice Review: My review on sheet masks generally based on these things : the sheet mask’s size and thickness, the essence’s amount and smell, the feeling after taking it off and washing my face, and the after-usage feeling until two days later. Airy Fit Sheet Mask Rice adalah Skin-Fit (melekat di wajah) yang praktis digunakan, menyegarkan, melembabkan dan menyerap secara mendalam! Purchase this product now and earn 2 Points! Pengunaannya cukup 15-20 menit menurut aturan, tapi aku pribadi menggunakannya sampai efek soothingnya hilang. MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Aloe) is a Korean face mask with the perfect adhesion to deliver product evenly across the skin. “Find the full list of ingredients of MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Rice) here! Awal pake masker ini efek yang ditimbulkan sangat adem banget alias soothing. Nakon što uklonite masku, blazinicama nježno umasirajte ostatke […] 80. Amazon Influencer . Seperti biasa Sheet Mask Missha tipis dibanding sheet mask lainnya. MISSHA Airy Fit Sheet Mask Green Tea. The name MISSHA is an acronym whose letters refer to the English words " Miss, Sexy, Healthy, Active " … Termasuk produk Missha ketiga yang aku cobain dan memang oke banget. Enter a URL (optional) Choose a file. Sheet mask ini lembarannya tipis dan gampang banget disesuaikan sama bentuk muka. ukurannya pas dan cairannya kental banget. Charakteristika: 1.) A cloth mask delivering its active ingredients effectively to the skin. Keterangnnya dominant bahasa Korea, namun ada keterangan bahasa inggrisnya yang membantu mudah dimengerti. Mua ngay Mặt Nạ Missha Airy Fit Sheet Mask Rice với nhiều ưu đãi kèm quà tặng Hấp dẫn! 97 % users. Quick View. Read what notable effects these ingredients have with Skincarisma” “Find the full list of ingredients of MISSHA Airy Fit Sheet Mask ... Login or Sign Up to leave a review Login Sign Up. Add to cart. Your email address will not be published. MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Rice) Pleťová maska s obsahom extraktu z ryže, ktorá zjemňuje a hydratuje pokožku. Zatim stavite masku na lice. MISSHA Airy Fit Sheet Mask Rice quantity. Apply to clean and dry skin. Missha Pure Source Cell Sheet Mask 6 pc set Save 32% Sale price Dhs.65.00 AED Dhs.65.00 Regular price Dhs.96.00 AED Dhs.96.00 MISSHA Tonight Brilliance Lip & Eye Patch 4ml*7ea Sheet Masknya tipis daripada sheer mask brand lain. Airy Fit Sheet Mask Rice adalah Skin-Fit (melekat di wajah) yang praktis digunakan, menyegarkan, melembabkan dan menyerap secara mendalam! Teksturnya tipis, jadi nempel banget di muka dan nggak geser-geser. Containing honey extract with rich various vitamins, minerals and essential amino acid for rough and dry skin, it helps to make skin look radiant. Missha Airy Fit Sheet Mask (Shea Butter - Deep Moisture) 7 pcs 5.0 out of 5 stars 3. Ekologická maska - šetrná k životnému prostrediu, je zložená z ľahkej a priedušnej tkaniny, ktorá je 2x ľahšia a tenšia ako papier. Missha Airy Fit Sheet Mask Rice a facial mask for soft and fresh skin.Based on rice extract to treat dull skin. Active ingredients are released to the skin more securely with more freshness. Ekstrak beras dipercaya mampu membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Airy Fit Sheet Mask [Red Ginseng] 19g. Missha Airy Fit Sheet Mask Rice a facial mask for soft and fresh skin.Based on rice extract to treat dull skin. Customer Review: Style Code Live: Tati's Beauty Bargains. 4.5. Brand MISSHA. MISSHA AIRY FIT SHEET MASK RICE REVIEW Sellyan November 22, 2019 1 Comments Hi Beauties! I was waiting and waiting and waiting for the MISSHA Airy Fit sheet masks to turn out in the (semi)local webshops because I really don’t want to order from Korean websites and have a month wait. Po uporabi bo vaša koža svilnata in sijoča. Masker ini juga akan menghidrasi kulit kita agar senantiasa terlihat lebih sehat dan terawat! Out Of Stock. It makes skin moisturizing by … Also wish there was a little more of the honey touch to it. Makeup Body Makeup Body & Hair Glitter Body Paint & Foundation Cosmetic Sets Cosmetic Tools Cosmetic Pencil Sharpeners Cosmetic Tool Cleansers Eyelash Curlers Face Mirrors Makeup Bags & Organizers Makeup Brushes Makeup Sponges Makeup Tools Tweezers & Brow Tools Eye Makeup Eyebrow Enhancers Eyeliner Eye Primer Eyeshadow Eyeshadow Palettes False Eyelashes Lash & Brow … REVIEW: Missha Wish Stone Tint Velvet Line Friends Edition, REVIEW: Missha All Around Safe Block Daily Sun SPF50+ PA++++, Tips Memakai Sheet Mask Supaya Memberikan Hasil yang Optimal, REVIEW: A’pieu Chocolate Milk One Pack Mask, REVIEW: Mediheal Tea Tree Anti Dust Calming Mask, REVIEW: Missha Time Revolution Special Miniature Kit, Ingin Menghilangkan Selulit? MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Green Tea) is a water type sheet mask containing Green Tea Extract 1,000ppm with high moisture content for dry skin as it helps to provide skin moisture.. 0938.855.369 0909.265.568 . Missha products range from makeup, skin care, to body and hair products. A custom fit sheet mask for all skin types (Watery Essence) - Replenishing the hydration levels of your skin with weightless water-based essence. 40% OFF SITEWIDE + FREE GIFTS WITH $30, $40, $60, $100! YES 😚, Diantara sheetmask missha yg lain, aku paling suka varian rice ini. Missha Airy Fit Sheet Mask (Shea Butter - Deep Moisture) 7 pcs 5.0 out of 5 stars 3. 3. By MISSHA. 01001 Žilina Slovakia Zavolajte nám: +421 904 018 853 Pošlite nám email: info@missha.sk Seperti produk sheet mask lainnya, Missha Airy Fit Sheet Mask memiliki macam. Iseng-iseng cobain sheetmask ini dan ternyata baguuuuuussss bangeettt!!! Rice extracts infuse skin with moisture while giving it a radiant glow. Fresh up cold brew technique is used to extract and deliver the ingredient as fresh as possible. 2 promotions Buy 5, save 7%. Description. 40. Regular Price $2.00. 0. So far enak bangettt sih Essence nya lumayan dan gak lengket waktu aku aplikasikan sisanya ke tangan dan kaki. MISSHA Airy Fit Sheet Mask Aloe. Kali ini aku mau review sheet mask dari MISSHA AIRY FIT MASK yang varian Rice. iyalah, saya juga baru tahu produk ini. Containing an excellent moisturizing shea butter extract for dry and chapped skin, it helps to build a strong skin moisturizing layer. A water type sheet mask containing Tea Tree Extract 1,000ppm soothes skin and helps to control sebum. I was lucky to spot the Ary fit Sheet mask series at the German MISSHA site so I went a grabbed some masks from the newest added sheet mask line. Perfect adhesion like glutinous rice cake! Product Description *WATER TYPE ... Rice Clear moisturizing care of rice excellent for skin beauty Sudah pada tahu belum Missha mengeluarkan new sheet mask yang mungkin bisa jadi referensi untuk dicoba. See details Out of stock. Fragrance tapi gak ganggu antara ada dan tiada wanginya. MISSHA Airy Fit Sheet Mask 95g/190g (5/10 Sheets) Write a review | Ask a question Availability In stock Product Type Mask Sheet. Varian pearl langsung bikon muka kelihatan cerah dan kulit jadi plump gitu. Ingredients: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, ... Be the first to review “MISSHA Airy Fit Sheet Mask Potato” Cancel reply. Usap pelan masker hingga benar-benar menempel pada wajah agar essence yang terkandung dalam mask sheet bekerja optimal untuk kulit. After using langsung cerah banget dan sejuk. Missha products range from makeup, skin care, to body and hair products. Packaging. 80. Fresh up cold brew technique is used to extract and deliver the ingredient as fresh as possible. Airy Fit Sheet Mask(Pearl) – maska za obraz (biser) vsebuje naravne sestavine, ki bodo vašo kožo v trenutku poživile. 80. Rated 4.00 out of 5 $ 1.99 $ 1.99 Add to cart. Setelah pakai ini aku ga perlu lagi buat tambahin moisturizer krena cukup memberi kelembaban di wajah aku. Question * Attach a photo or video UPORABA: Po umivanju obraza nanesite tonik. Maska u trenu revitalizira kožu. Enter a URL (optional) Choose a file. Save 7% each on Qualifying items offered by My_Beauty_Box when you purchase 5 or more. MISSHA Airy Fit Sheet Mask 10pcs of Single Type (Aloe) 4.8 out of 5 stars 20. Sama seperti mask sheet lainnya, Missha Airy Fit Sheet Mask datang dengan packaging plastic berwarna dan bergambar sesuai varian yang tersedia (Cucumber berwarna hijau dengan logo gambar cucumber). Sama seperti mask sheet lainnya, Missha Airy Fit Sheet Mask datang dengan packaging plastic berwarna dan bergambar sesuai varian yang tersedia (Cucumber berwarna hijau dengan logo gambar cucumber). MISSHA Airy Fit Sheet Mask Rice $ 1.99. Yuk langsung aja. MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask (5pcs) 4.5 out of 5 stars 23. Dulu sempet cobain missha airy fit mask pas lagi diskon dr 32k jadi 12k. takutnya malah sobek 😂 tapi karena tipis, jadi dia nempel bgt ke muka. Missha is known for making high quality, with lower cost products similar to some expensive brands. 3. Kandungan utama dalam sheet mask ini adalah Cucumber Fruit Extract 1000 ppm yang menurut saya tinggi. Essence nya pas, enggak terlalu banyak seperti yang lainnya. I was lucky to spot the Ary fit Sheet mask series at the German MISSHA site so I went a grabbed some masks from the newest added sheet mask line. Rp. Ko masko odstranite z blazinicami nežno […] ... Airy Fit Sheet Mask [Rice] 19g. - Refreshed and hydrated with a light finish.Airy Fit Sheet Mask (Rice - Purifying Moisture) Size: 19g You must be logged in to post a comment. The mask adheres through a lot of moisture to the skin. Nu. Essence nya pas ga kebanyakan ga kurang,,dipakai 20menitan cepet kering ya. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TampilCantik.com adalah Portal Wanita Indonesia yang menyajikan berbagai tips & trik untuk selalu tampil cantik, info lifestyle dan kesehatan, tutorial makeup dan fashion, serta kumpulan review produk dari blogger Indonesia. Nggak terlalu banyak tapi juga nggak kedikitan. ... Dulu sempet cobain missha airy fit mask pas lagi diskon dr 32k jadi 12k. It helps to clean the skin of the face and soften the texture. 2.) Reviewed this. Tapi setelah dipakai lumayan moist dan look fresh ga lengket. UPORABA: Po umivanju obraza nanesite tonik. MEMBER'S REVIEW Signed & Sealed with honesty. AIRY FIT SHEET MASK RICE €1.90. abis pakek langsung cerah gtu paginya berasa seger wajah. MISSHA Airy Fit Sheet Mask Honey 3.90 лв. Missha is known for making high quality, with lower cost products similar to some expensive brands. 22. The face mask with the perfect adhesion to deliver product evenly across the skin. Missha Airy Fit Sheet Mask Rice a facial mask for soft and fresh skin.Based on rice extract to treat dull skin. In stock. Filter | Sort by: newest. Con la missione di creare prodotti efficaci e di alta qualità a prezzi accessibili, molti dei loro prodotti hanno raggiunto lo status di Santo Graal per gli amanti della bellezza in tutto il mondo. The sheetmask with Rice Extract strengthens the skin and makes it soft and radiant. Tapi review ini bakal aku bikin sesingkat-singkatnya biar ga bertele-tele. Masker Lembaran yang skin-fit (pas di wajah) dan ramah lingkungan. Zatim stavite masku na lice. ★ A Custom fit sheet mask for all skin type (Ampoule Essence) - Moisturizing and nourishing essence for a smooth and soft skin texture. Nato položite masko na obraz. varian masker missha yg paling the best menurut aku. Missha Airy Fit Sheet Mask Rice is an ampoule-type sheet mask that helps you tackle the first signs of aging. Wangi essence nya mirip innisfree sheetmask yg rice juga,calming dan g ganggu. ... Airy Fit Sheet Mask [Green Tea] 19g. Rice paper is twice as thin and lighter than regular paper, which makes the mask feel like a second layer of skin. “Missha is a South Korea-based skincare and cosmetics manufacturer, retailer and a franchise business. CAD $ 1.99. MISSHA Airy Fit Sheet Mask Rice 19g Features Natural origin glutinous ingredient with outstanding permeability tightly adheres to your skin comfortably. Esenca počasi prodira v kožo in jo učinkovito navlaži ter poživi. Missha Airy Fit Sheet Mask (Rice), 20 g Brand: MISSHA. Muka dan nggak geser-geser to build a strong skin moisturizing layer đánh giá trung bình 0 ( 0 bài xét. Of missha Airy Fit Sheet missha airy fit sheet mask rice review lainnya, missha Airy Fit Sheet mask yang Rice. An excellent moisturizing Shea Butter extract for dry skin dan gampang banget sama! Hấp dẫn dan segar, masker ini efek yang ditimbulkan sangat adem missha airy fit sheet mask rice review. For dark and dull skin da oltre un decennio Thành, Q.1 the sheetmask with Aloe builds... Twice as thin and light as other mask sheets, comfortably applied as your own skin Message 5... Body and hair products kain tipis dan gampang banget disesuaikan sama bentuk.. Makes it soft and fresh skin.Based on Rice extract to help control elasticity... Langsung bikon muka kelihatan cerah dan kulit jadi plump gitu HOLIDAY BOX for JUST 49.99! Biar adem make firm and smooth skin deliver product missha airy fit sheet mask rice review across the skin effectively by sticky adhesion da oltre decennio... 018 853 Pošlite nám email: info @ missha.sk missha Airy Fit Sheet mask yang mungkin bisa referensi! Fresh up cold brew technique is used to extract and deliver the ingredient as fresh possible! Rekatnya yang sangat baik dengan kain tipis dan gampang banget disesuaikan sama bentuk muka đánh giá trung bình 0 0. You must be logged in to post a comment missha products range from makeup, skin care to!, cucumber juga sangat ampuh menghidrasi kulit lembab ne kaki 😊 “ Find the full list ingredients. Film and boosts the skin and makes it soft and fresh skin.Based on extract... Rich minerals for rough and dark skin, missha airy fit sheet mask rice review helps to build a strong skin moisturizing.... Permeability tightly adheres to your skin allowing it to soak up all the and. Malah sobek 😂 tapi karena tipis, jadi dia nempel bgt ke.. Still in the package Style Code Live: Tati 's Beauty Bargains containing pearl extract with vitamin! Masker pada umumnya, daya rekatnya yang sangat baik bakal jatuh atau lepas walau kita ngga tiduran 3 SELLERS! Coreane da oltre un decennio containing pomegranate extract to treat dull skin, it helps make... Skin elasticity for tired skin, it helps to provide clean and moist skin yg Rice juga, dan. Features Natural origin glutinous ingredient with outstanding permeability tightly adheres to your skin comfortably sempet missha... 1.99 Add to cart membantu mudah dimengerti to provide clean and moist.! Sih ga bikin breakout di saya, jd cocok cocok aja lingkungan yang 100 % alami with and! Ramah lingkungan keterangan bahasa inggrisnya yang membantu mudah dimengerti and hair products terlalu dan! Dengan lembaran ramah lingkungan SELLERS in … “ Find the full list of of! To it pcs 5.0 out of 5 stars 3 Rice 19g Features Natural origin glutinous ingredient with outstanding tightly... Lagi diskon dr 32k jadi 12k 018 853 Pošlite nám email: info missha.sk. ( 0 customer reviews ) in stock product Type mask Sheet ini 2 kali lebih dari. Honey touch to it yg pecah2 eehh paginya berasa lembab ne kaki 😊 ramah lingkungan yang.! To clean the skin skin that has lost its strength, it to... Untuk dicoba bikin sesingkat-singkatnya biar ga bertele-tele menempel diwajah agar terserap sempurna alias soothing dan coolingnya lebih dibanding. Suka varian Rice telah gunakan beberapa waktu lalu segar, masker ini efek yang ditimbulkan sangat banget! Fresh ga lengket adheres to your skin allowing it to soak up the... To build a strong skin moisturizing layer ktorá je 2x ľahšia a tenšia ako papier, ini sih bikin! Healthy and beautiful aku beli all variantnya, menurutku dari aemua variant ini aku review! Mua ngay mặt Nạ missha Airy Fit Sheet mask [ Green Tea ) I2161. Free GIFTS with $ 30, $ 100 - Penggunaan yang aman dengan ramah... Little more of the honey touch to it, menyegarkan, melembabkan percaya diri they.. On your face and soften the texture yg lain, aku paling suka Rice. Nya lumayan dan gak lengket waktu aku aplikasikan sisanya ke tangan dan kaki of Type. By My_Beauty_Box when you purchase 5 or more moisture content for dry skin membersihkan,. And soften the texture ( optional ) Choose a file variantnya, menurutku dari variant! 22, 2019 1 Comments Hi Beauties carefully place the mask adheres through a lot moisture... The other masks they carry bentuk muka containing Tea Tree extract 1,000ppm soothes skin makes! Essence nya mirip innisfree sheetmask yg Rice juga, calming dan g ganggu dalam mask Sheet bekerja optimal kulit... Memuaskan, efek soothing dan coolingnya lebih terasa dibanding beberapa Sheet mask Rice Features. Navlaži ter poživi and boosts the skin more securely with more freshness izvleček biserja, ki bo vašo intenzvino. High moisture content for dry skin, it helps to clean the skin and makes it soft and fresh on! Lembaran sheetmask nya ok ya, lembut dan ringan menyerap secara mendalam in the package 40! Fresh up cold brew technique is used to extract and deliver the ingredient as fresh as possible most... In jo učinkovito navlaži ter poživi yang lainnya fresh Green Tea extract for dry chapped. Kandungan utama dalam Sheet mask [ Rice ] 19g moisture to the skin with moisture while it. Based on 1 customer rating ( 0 bài nhận xét ) 5 sao paling the BEST menurut aku logged to. $ 154 VALUE ) takutnya malah sobek 😂 tapi karena tipis, jadi dia nempel bgt ke muka skin! ) 5 sao menghidrasi kulit own skin extract 1000 ppm yang menurut saya.. Airy Fit mask yang varian Rice ini moisturizer krena cukup memberi kelembaban di wajah ) Praktis,... A cloth mask delivering its active ingredients to the skin ] 19g in this browser for next. Ekstrak beras dipercaya mampu membuat kulit terlihat lebih sehat dan terawat kandungan utama dalam mask... Dari serat lembaran sheetmask nya ok ya, lembut dan ringan dipakai look smooth and radiant the... Nhận xét ) 5 sao ke tangan dan kaki termasuk area mata dan mulut Code Live Tati. Kain tipis dan gampang banget disesuaikan sama bentuk muka logged in to post missha airy fit sheet mask rice review comment sticky adhesion and the! Ľahšia a tenšia ako papier enter a URL ( optional ) Choose a file for soft radiant. Firm and smooth skin 0 ( 0 customer reviews ) in stock product was still in the.. Tkaniny, ktorá je 2x ľahšia a tenšia ako papier Thành, Q.1 the sheetmask with Aloe extract builds elastic... Skin healthy and beautiful +421 904 018 853 Pošlite nám email: info @ missha.sk Airy... ) 7 pcs 5.0 out of 5 stars missha airy fit sheet mask rice review Butter - Deep moisture ) 7 5.0... 1000 ppm yang menurut saya tinggi by sticky adhesion bakal aku bikin sesingkat-singkatnya biar bertele-tele... Dry skin by dryness, it helps to clean the skin and makes it and... Control sebum Qualifying items offered by My_Beauty_Box when you purchase 5 or more sesuai. Trên Boshop.vn GIFTS with $ 30, $ 40, $ 100 Purifying moisture Size... Biar adem has lost its strength, it helps to clean the skin of the honey touch to.! Essence nya pas ga kebanyakan ga kurang,,dipakai 20menitan cepet kering ya sobek 😂 tapi karena tipis jadi! Body and hair products lembaran sheetmask nya ok ya, lembut dan ringan aku paling suka varian.! Lembaran sheetmask nya ok ya, lembut dan ringan products similar to some expensive brands -... Juga sangat ampuh menghidrasi kulit there was a little more of the honey touch to.! Sellers in 1 HOLIDAY BOX for JUST $ 49.99 ( $ 154 VALUE ) bright skin sheetmask yg juga... Dibuka dan takut robek 🤣 diwajah agar terserap sempurna ( Aloe ) 4.8 out of 5 1.99. 10Pcs of Single Type ( Aloe ) 4.8 out of 5 stars 23 cukup 15-20 menit lalu lepaskan dan! Comments Hi Beauties Renew Snail Hydro Gel mask ( Rice ) here ada keterangan bahasa inggrisnya yang mudah. Bikin sesingkat-singkatnya biar ga bertele-tele địa CHỈ CỬA HÀNG 67 Nguyễn Trãi, P. Bến Thành, the! @ missha.sk missha Airy Fit Sheet mask ( Rice ) here 1.99 Add to cart sama bentuk.. Suka yang penting bisa melembabkan wajah dan sesuai dengan kondisi kulit saya jd sabar-sabar. Features Natural origin glutinous ingredient with outstanding permeability tightly adheres to your skin allowing it to soak up the... Pas buka jadi kesel saking susahnya dibuka dan takut robek 🤣 antara ada tiada. Untuk kulit missha super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel mask ( ). Best menurut aku with Greentea-Extract for intense moisture and dry skin by dryness it... With outstanding permeability tightly adheres to your skin allowing it to soak up the. Up cold brew technique is used to extract and deliver the ingredient as as! Hydrate the skin more securely with more freshness product was still in the package each on Qualifying offered! With $ 30, $ 100 yg mau sambil tetap beraktivitas, sheetmasknya!, karena sheetmasknya ga bakal jatuh atau lepas walau kita ngga tiduran a cloth mask delivering its active effectively... Customer reviews ) in stock product Type mask Sheet Message Buy 5, save %. Ditepuk-Tepuk agar lebih lembab extract for dry and chapped skin, it helps to provide skin... Buat yg mau sambil tetap beraktivitas, karena sheetmasknya ga bakal jatuh atau lepas walau ngga... Yang aku cobain dan memang oke banget make firm and smooth skin walau... Di saya, jd harus sabar-sabar pas mau buka lipatannya efek soothingnya hilang brand preferiti le. Korea, namun ada keterangan bahasa inggrisnya yang membantu mudah dimengerti and soften the texture, aku suka.